A Fundamenta világa

Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink számára is egyértelműek legyenek a vállalati célok, és elérhető közelségű, ismert és hiteles legyen a felső- és középvezetés.

A megfelelő belső kommunikáció könnyebbé és gördülékenyebbé teszi a munkát, erősíti a bizalmat, valamint világossá teszi a vállalat munkatársai számára, hogy mindenki munkája egyformán fontos. A nyitottság és az információk megosztása révén beleláthatnak a legfontosabb döntésekbe és azok hátterébe.

Társadalmi felelősségvállalásunk során olyan programokat támogatunk, amelyek a jövőről történő felelős gondolkodásra hívják fel a figyelmet. Ezek nemcsak külső szervezetek munkáját segítik, hanem a belső dolgozók számára is lehetőséget teremtenek arra, hogy önkéntességükkel hozzájáruljanak a kezdeményezésekhez. Az évente megrendezett karitatív tréningünk az önkéntes munka és segítségnyújtás mellett a csapatmunkáról, kitartásról szól. Egy olyan programsorozatról, amellyel hátrányos helyzetű gyerekek, közösségek álmait valósítjuk meg közösen, élhetőbb, szebb otthont teremtve számukra kétkezi felújítási munkánkkal.

A szakmai kiteljesedés mellett figyelmet fordítunk a feltöltődésre is a Fundamenta Életmódi programsorozatunkkal. Ez a sokrétű, az egészséges életvitel számos területére kiterjedő aktivitás színes előadásokat, programokat és sportolási lehetőséget kínál a testi-lelki kikapcsolódást megvalósítva.