Kiválasztás folyamata

A hozzánk pályázók minden pozícióhoz kapcsolódóan több körös kiválasztási folyamattal találkoznak. A kiválasztás során fontos szempont a szakmai rátermettség mellett a személyes készségek megléte, és illeszkedés a vállalati kultúránkba.

Az első szűrőt a beérkezett önéletrajzok áttekintése jelenti, fókuszba helyezve a munkakör sikeres betöltéséhez szükséges szakmai tudást és tapasztalatot. A szakmai önéletrajz legyen lényegre törő, tartalmazza a megpályázott pozíció esetében releváns, korábban betöltött munkakörök főbb tevékenységeit, a motivációs levélben kapjanak helyet a személyes célok, a karrier elképzelés, a kívánt jövőkép.

Ezt követi egy telefonos beszélgetés a pályázati kiírásban megjelölt elvárások meglétéről, a jelentkező személyes céljairól, motivációjáról.

Az első találkozás alkalmával a HR képviselője mellett már a pozíciót meghirdető szakterületi vezetővel is találkoznak a pályázók. A találkozás alkalmával egy szakmai feladatra is számíthatnak a pályázók.

Bizonyos szakértői területen a kiválasztás utolsó lépésében a főszerepet a készségek és képességek gyakorlati szinten történő bemutatása kapja.