Benga Adrienn

gyakornok

A program első lépcsője a Projektiroda, ahol gyakornokként megismerkedhetünk a Fundamenta működésével, betekintést nyerhetünk számos folyamatba és megtanulhatjuk a különféle programok alkalmazását. Ez alapot biztosít a későbbiekben a konkrét projektekben való részvételhez, ahol egyre nagyobb felelősségi körrel és  speciális feladatokkal találkozhatunk. Mindezt pedig végigkíséri a mindig segítőkész és kedves munkatársak támogatása.

Fiatal pályakezdők

Gyakornoki programunk a sokszínű Fundamentás karrier egyik alapköve. Ennek keretében lehetőséget biztosítunk az elméleti tudás gyakorlati elmélyítésére, kihívást jelentő szakmai feladatok és valódi projektmunkák által.

A program célja, hogy gyakornokaink kulcsterületeinket megismerve megértsék működésmódunkat és megízleljék, milyen csapatunkhoz tartozni. A 13-25 hónapos rotáció során a különböző szakmai területek munkájában aktívan részt vállalnak pályakezdő munkatársaink, teljes képet kapva ezáltal a szervezetről, és felfedezhetik, számukra melyek a legtesthezállóbb feladatok. Gyakornoki programunk alatt már főállásban dolgoznak a pályájukon elinduló frissdiplomásaink, így a program befejeztével konkretizálódik számukra, mely területeken szeretnének szakmailag kiteljesedni. Célunk, hogy ennek megfelelően a program után szakterületeink egyikén elhelyezkedjenek. A programban résztvevő munkatársak széleskörű, cégspecifikus tudást szereznek, a belső utánpótlás kulcsszereplőivé válnak.