A Fundamenta világa

A Fundamenta-Lakáskassza a legjobb partner azok számára, akik öngondoskodással kívánják megalapozni jövőjüket. A lakáscélok saját erőből történő megvalósítását elősegítő megtakarítás ösztönzésével segítséget nyújtunk a saját tőke képzésében, emellett páratlan hitelkínálattal juttatjuk közelebb lakáscéljaikhoz ügyfeleinket. Mindehhez olyan vállalati kultúrát építünk, amely az együttműködésen, a kölcsönös megbecsülésen alapul, közös céljaink elérése érdekében.

Karrierlehetőségek a központban

Dinamikusan fejlődő és állandóan mozgásban lévő szervezetünk kiváló karrierlehetőséget nyújt a szakmaiságot és hosszú távú együttműködést kereső munkatársak számára. Működésünk egyik sarokpontjaként hiszünk munkatársaink szakmai fejlődésében, a cégspecifikus tudás felépítésében és az ezen alapuló sokszínű életpályák bejárásában. A belső utánpótlás sikerességében évek óta bizonyítunk, többféle karrierutat kínálunk.

Karrierlehetőségek Személyi Bankárként

A Fundamenta Személyi Bankár szervezetet a nagyság, a profizmus, és az erő jellemzi. Az ország talán egyik legdinamikusabban fejlődő értékesítési szervezete, amely az elmúlt időszakban rendre elérte céljait, és vezető tényezővé vált az értékesítés területén. A precízen megtervezett fejlődési rendszernek, karriernek, és képzéseknek köszönhetően a kollégáink egyedülálló tudással rendelkező szakemberek, akik mindig megfelelő személyes tanácsadást tudnak nyújtani partnereinknek, ügyfeleinknek.

Belépés / Regisztráció

Regisztrálni akkor is érdemes, ha épp nem konkrét állásra jelentkezik, hiszen így a későbbiekben egyszerűen megteheti, és nyomon követheti pályázatait.

Állásajánlatok

Aktuális állásajánlatainkat átnézve válassza ki azt, amelyik leginkább Önhöz illik!

Kiválasztás folyamata

A hozzánk pályázók több körös kiválasztással találkoznak, amely kölcsönös ismerkedést tesz lehetővé.

Beilleszkedési program

A program keretében új munkatársaink beilleszkedését segítjük az első hetekben bemutatva vállalati kultúránkat, belső működésünket.