Karrierlehetőségek a központban

Munkatársaink készek és képesek a személyes és szakmai fejlődésre, karrier elképzeléseikben támogatjuk őket. Szervezeti kultúránk, kereteink, és HR programjaink mind azt szolgálják, hogy a Fundamentások kiteljesedjenek munkakörükben.

Munkatársainknak változatos és új kihívásokat jelentő feladatokat biztosítunk. Lehetőségük van saját területükön elmélyülni és szakértővé válni egy adott témában, de ugyanúgy kipróbálhatják magukat több szakterületen átívelő projektmunkákban is.

Vállalatunknál érték a hosszú távú munkakapcsolat. Ebből következik, hogy egyes szakértői munkakörökben dolgozó munkatársaink kivételesen magas szintű és szerteágazó szaktudásra tesznek szert.

Munkakultúránk szerves részét képezi a fejlesztő vezetői szemléletmód és működés. A rendszeres teljesítményértékelés keretében minden munkatársunk visszacsatolást kap saját erősségeiről. A képzési programunk segítségével támogatjuk a további fejlődésben; innovatív, magas hozzáadott értékkel járó feladatok sikeres teljesítésében.