Kovácsné Ott Melinda

üzleti elemző

Üzleti elemzőként lehetőségem van arra, hogy egy fejlesztés életútját végigkísérjem az igény megszületésétől kezdődően a tervezésen, kódoláson és tesztelésen át egészen az élesítésig és még tovább. Nagyon jó érzés, amikor egy rendszer vagy funkció, aminek szinte minden rezdülését ismerem, élesbe áll, és beváltja a hozzáfűzött reményeket.

Szakértői karrier

Azok számára alakítottuk ki a szakértői karrier utat, akik egy adott területen megszerzett vállalati tudásukat, tapasztalataikat, tehetségüket stratégiai szinten szeretnék hozzáadni működésünkhöz, együttműködve a menedzsmenttel.

Minden szakmán belül lehetőség van szakértővé válni. Ilyenkor egy szakterületen nem széles, hanem mély ismeretekkel rendelkezünk. A szakértői munkaköröket az innováció, az egyedi megoldások, a projektmunka és a rugalmas változáskövetés jellemzi. A folyamatosan bővülő szakmai tudás és cégismeret egyre nagyobb felhatalmazással párosul. Szakértőink fejlesztési javaslataikkal magabiztosan képviselik szakterületüket projektekben és egyéb együttműködésekben. Szakértő munkatársaink vállalaton átívelő feladatokban, döntés előkészítésekben is kibontakozhatnak, megmutatva mély és átfogó vállalati ismereteiket, stratégiai gondolkodásmódjukat.