Fekete Barbara

kiemelt számlavezető

A back office területen kiépített karrier út számomra az előrelépési  lehetőséget jelenti: ezt bejárva, belépő pozícióból, kitartással és lelkesedéssel bárki magasabb karrier szintre léphet és folyamatosan fejlődhet. A fejlődéshez maximális támogatásra számíthatnak munkatársaink, és miközben különböző kihívásokkal néznek szembe a szerteágazó szakterületen, rengeteg hasznos és fontos tapasztalattal gazdagodhatnak.

Támogató területek

Támogató munkaköreinkben értéknek a mindennapi üzletmenet kiszámítható támogatását, a megbízható, precíz adminisztrációt tekintjük. Munkatársainknak a szakterületen történő elmélyülést, bővülő feladatokat és felelősségi kört, valamint tudásalapú karrier utat kínálunk.

Ilyen típusú munkakörök szinte valamennyi szakterületünkön megtalálhatóak. Betöltőik munkájukkal támogatják Ügyfeleinket és Partnereinket, a Személyi Bankár hálózatunkat. A területen megszerzett jártasságot és tudást kamatoztatva javaslatokkal segítik a hatékonyság fejlesztését, projektmunkákban képviselik az operatív munkafolyamatok üzleti megfelelőségét.